Què hem fet Castors i Llúdrigues al gener?

Esperant a obrir els regals dels Reis!

Castors i Lúdrigues hem encetat amb grans passos aquest nou any! El primer cau en tornar de les vancances de Nadal vam veure que els Reis havien passat a deixar-nos uns regals que compartirem amb Llops i Daines. Així podrem jugar junts! Després vam estar una estona jugant i gaudint de la tarda.

Durant aquest mes de gener també hem reflexionat sobre com som i com ens veiem a nosaltres. Vam deixar anar la nosta vena artística i ens vam dibuixar com ens veiem i vam pensar coses que ens agradessin de nosaltres, tant característiques físiques com intangibles. Amb això hem vist que cadascú és diferent i ens hem d’agradar com som, perquè ens fa ser persones úniques. Per això, hem de respectar la resta de persones, escoltar i ser escoltat, i pensar les coses abans de dir-les, perquè podem fer mal a l’altre.

També arran de les destrosses que ha comportat el temporal Glòria al nostre poble, vam dedicar el darrer cau de gener a entendre què havia passat. Per això, vam veure unes imatges del que havia causat el temporal a Malgrat de Mar i seguidament ens vam dividir per escamots per aportar idees de què podíem fer nosaltres per no malmetre la natura. Finalment vam fer una cursa de relleus a la qual havíem d’ajuntar unes frases sobre accions que podem implementar en el nostre dia a dia. Com diu una de les Lleis Escoltes: Defensem la natura i protegim la vida

Els escamots reflexionen sobre l’activitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *