Castors i Llúdrigues anem al Turó d’en Serra!

La branca de Castors i Llúdrigues comencem el curs amb molta força!

 

La nostra primera excursió vam aprofitar per començar a habituar-nos a caminar. Però abans vam veure una cosa una mica sospitosa al cau: una carta. No sabíem a qui anava destinada, perquè no hi havia cap nom, però la vam obrir i vam veure, que era per nosaltres!

Unes Superheroïnes que no pertanyen a aquest món han viatjat al nostre planeta per viure aventures amb nosaltres, però perquè ens poguessin explicar el que farem durant el curs, ens van demanar que féssim una bústia per poder rebre els seus comunicats. Vam parlar amb les caps i a la tarda ens posaríem a construir la bona bústia, perquè ara tocava caminar.

 

La nostra fita era el Turó d’en Serra, i tot i que no vam arribar al cim, vam gaudir molt del camí amb les companyes i companys. Vam pujar pels caminets caminant al ritme de la Vella Xiruca, acudits i moltes ganes de passar-ho bé. Abans d’arribar al cim, ens vam parar per dinar en rotllana, ensenyant-nos el que teníem cadascú per dinar, i com sempre, va guanyar l’amanida de pasta!

 

Vam tenir una estona de temps lliure per explorar l’entorn natural i vam tornar a baixar cap al cau, que teníem molta feina per fer! Al cau vam començar a fer la bústia per Les Superheroïnes, però no ens enteníem entre nosaltres, no ens respectàvem el torn de paraula i no ens escoltàvem, així que no vam poder acabar-la. Esperem poder reprendre la bústia un altre dia. Abans que ens vinguessin a buscar les famílies, vam berenar tota la branca.

                                                                           

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 1 =