LLID: Primera sortida a Vallgorguina

Aquest cap de setmana els Llops i Daines hem fet la primera sortida de dos dies a Vallgorguina i hem dormit en tendes! Tot i la mala previsió del temps, finalment hem pogut gaudir d’una sortida sense ni gota de pluja i, fins i tot, hem pogut anar en màniga curta.

Vam acampar al terreny Can Plana de Vallgorguina, on vam poder admirar les magnífiques vistes del paisatge. Després de muntar les tendes vam marxar a fer una petita ruta fins al dòlmen (Pedra Gentil). Travessant el poble, ens vam trobar amb la Fira del Bosc i la Pagesia i ens vam entretenir amb les diverses parades i espectacles, com per exemple el de dos mags que ens van deixar bocabadats amb els seus trucs. A més, el destí i les nostres  ganes de menjar-nos un bon fuet, van fer que en una d’aquestes parades un senyor ens en regalés un. Carai com el vam gaudir! I amb la gana que teníem! 

Durant aquesta ruta vam fer activitats com l’assassí o aconseguir cigrons per “comprar” el ressopó, i ens vam trobar amb alguna cosa sorprenent com per exemple una bústia en un arbre enmig del bosc o un grup d’oques passejant pel mig del carrer. També vam fer un tros de la ruta Tourdera, que segueix el curs del riu des del naixement fins a la desembocadura que tenim a tocar de casa nostra!

A la tarda vam fer una activitat que ens va servir per recordar (o aprendre) les lleis escoltes, així com també per demostrar les nostres habilitats fent mímica. Pel Bona Nit, vam pensar desitjos que ens agradaria complir durant aquest curs, tant personals com de cara a la branca de LLiD. I com no, vam acabar la nit amb el ressopó i passant una bona estona cantant cançons amb la guitarra a la llum d’una lot (malauradament no teníem foc de camp). Després de molts riures, imitacions, interpretacions, cançons i cigrons, estàvem tan cansats que ens vam adormir de seguida. 

Això sí, diumenge a les 7 del matí ja corríem per fora la tenda. Després del Bon Dia, on ens vam acabar de despertar amb un got d’aigua a la cara, vam fer les esperades sisenes per aquest curs i vam estar jugant a diferents jocs. Per dinar, sorprenentment, vam menjar cigrons! Aquestes llegums, tan adorades per la branca de Llops i Daines, es van convertir en les protagonistes de la sortida i possiblement de tot el curs. Fins i tot tenen una banda sonora pròpia. Tot i així, a molts de nosaltres ens agrada jugar amb elles, llençar-les, guanyar-les o robar-les, però no menjar-les!

Si voleu veure les fotos de la sortida feu click aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 4 = 6