ELS LLOPS I DAINES ANEM AL SALT D’AIGUA

Primera sortida de dia de la branca de Llops i Daines!

El passat dissabte 9 de novembre, la branca de LLID vam fer la primera sortida de dia al salt d’aigua de Pineda. Vam quedar ben aviat al matí a l’estació de Malgrat per agafar al tren fins a Pineda, on vam esmorzar i vam presentar l’eix: els llops i daines participaven a un concurs on havien de competir per equips per tal d’aconseguir les pistes necessàries per arribar al destí final de la ruta i dur a terme la última prova. 

Després d’una llarga caminada, vam arribar per fi al Salt d’aigua.
Malauradament, no hi havia tanta aigua com ens pensàvem però ens ho vam passar genial igualment! I vam caminar més de 12 quilòmetres!

Pel camí, alguns van descobrir què és el fonoll, vam travessar el riu, vam passar per sobre d’un pont de fusta, vam “escalar” per les roques i vam riure amb alguna caiguda sense conseqüències d’algun company / companya.

Si voleu veure unes quantes fotos de la sortida feu click aquí!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

82 + = 91