Túnel del Terror

Després de molts anys d’espera, per fi s’alineen els astres. És l’única oportunitat per poder trobar el tresor ocult de Tutankamon. És per això que tothom qui vulgui buscar el tresor amagat de l’antic faraó, haurà de venir el dia 1 de novembre al Parc del Castell a partir de les 19:00 h.

Aquesta és la història d’enguany del Túnel del Terror que l’AEiG Sant Nicolau prepara cada any per la Castanyada i Halloween. És un extra job a càrrec de les branques més grans de l’agrupament, Pioners i Caravel.les i TRUC, per tal de recaptar fons i poder realitzar els projectes i sortides del curs.

Aquest novembre celebrem la setena edició del Túnel, que tindrà dos formats diferenciats. La sessió infantil començarà a les 19:00 h, una barreja de por i aventura per la canalla. Més tard es donarà pas a la sessió adulta, que començarà a les 21:30 h, un recorregut ple de terror. El preu de l’entrada serà de 2’50€.

Vine al Parc del Castell per l’1 de novembre i ajuda’ns a trobar el tresor perdut de Tutankamon!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 4 = 5