Castors i Llúdrigues fan el seu receptari a la Bisbal

Aquesta setmana santa Castors i Llúdrigues hem anat 4 dies de campaments al Camp del Remei, a la Bisbal d’Empordà

El primer que vam fer a la Bisbal va ser una gimcana per descobrir la ciutat. Amb els nostres dots d’orientació i l’ajuda d’un mapa vam trobar els diferents llocs emblemàtics.

Durant tota la sortida hem viatjat al futur on vam conèixer en Taqui, qui preocupat pel futur mediambiental ens va enviar un receptari perquè poguéssim fer productes quotidians com el sabó, la crema solar o la pasta de dents de manera natural i sense tants de químics.

Aprofitant que la Bisbal és la capital de la ceràmica no vam voler marxar sense fer cap descoberta sobre aquesta. És per això que en Toni Durán, ceramista, va fer-nos un taller i va explicar-nos què vol dir fer ceràmica i ens va deixar fer una figura a cadascú. Mentre “jugàvem” a crear amb el fang a tots se’ns escapava un somriure. Ens vam encisar veient com en Toni feia girar i girar el fang amb el torn.

 

L’última nit per celebrar i acomiadar aquests campaments (les primeres nits en tendes per uns quants) vam fer una super disco i no vam parar de ballar, cantar i saltar durant hores. Podem dir que han sigut uns dies plens d’activitats, cohesió, companyonia i molta màgia.

Si voleu veure més fotos de la sortida feu click

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 − 6 =