RiNGs fem ruta de Ripoll a Borredà

La branca de Ràngers i Noies Guia ja hem tornat de la sortida de Setmana Santa i us expliquem com ha anat!

Vam marxar dissabte 13 d’abril amb tren fins a Barcelona i allà vam agafar un bus fins a Ripoll. Aquest primer dia vam caminar 12 km fins a arribar al terreny on vam acampar, i allà vam conèixer a en Botó, el gos del propietari. A la tarda, vam fer un taller de supervivència on vam aprendre diverses tècniques com per exemple com mantenir un foc amb una espelma i un mocador o què fer si ens enganxa una tempesta enmig del bosc.

 

El segon dia ens vam despertar amb tot el terreny glaçat, però això no va impedir que ens llevéssim amb energia i féssim un bon dia ballat per activar-nos. Va ser el dia més dur, ja que vam caminar 19,5 km fins a arribar al següent terreny. Durant el camí vam poder gaudir de la companyia d’en Botó, que ens va acompanyar més de la meitat de la ruta. El recorregut va ser llarg i estava ple de pujades i baixades (fins i tot vam pujar una muntanya!), però poc a poc i amb esforç vam aconseguir arribar.

 

 

 

 

 

 

El tercer dia vam fer el recorregut més curt de tots. Després de 7 km vam arribar al nostre destí final: Borredà, on vam instal·lar el campament estàtic pels dos dies següents. A la tarda vam dur a terme alguns debats morals en els quals es plantejava una situació i cadascú donava la seva opinió sobre el que creia apropiat o més just en cada cas, i entre tots i totes ho debatíem.

El quart dia vam dedicar el matí a fer jocs i a la tarda Ràngers i les Noies Guia de tercer any van marxar a fer la promesa. Van fer una petita ruta pel costat del riu fins a arribar a un gorg, on van tenir el seu temps per escriure la seva promesa després d’un seguit de parades de reflexió personal. Mentrestant, la resta de companys i companyes preparaven la cerimònia.

El cinquè i últim dia vam desmuntar el campament i vam baixar al gorg a banyar-nos. L’aigua estava congelada! Però alguns valents hi vam entrar i fins i tot vam nedar-hi una estona.

 

 

 

 

 

 

Si voleu veure més fotos de la sortida feu click aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

71 − 64 =