La paradeta de Sant Jordi del cau

L’Agrupament planta una paradeta de llibres i roses per la Diada de Sant Jordi com cada any a la plaça de l’Església 

L’AEiG Sant Nicolau muntem una paradeta de roses i llibres al centre del poble com cada mes d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Enguany, disposarem la paradeta del cau 2 dies: el dilluns 22 i dimarts 23 d’abril. El dilluns hi serem venent llibres i dimarts hi tindrem també roses. 

 

A més a més, el dilluns 22 d’abril tindrem una recepció especial. A les 12:00 h gaudirem de la visita de l’Assumpta Mercader i d’en Josep Carrasco, locals de Malgrat de Mar, que vindran a firmar els exemplars del seu nou llibre L’Àvia Pirata. L’autoría, juntament amb l’il·lustrador Pepe Palma, han escrit una història d’una germana i d’un germà que visiten la seva àvia i descobreixen que aquesta és una pirata, notícia que marcarà l’inici d’una aventura inoblidable.

Us esperem a la paradeta de del cau per emplenar els carrers i les cases de literatura i roses! 

1 thought on “La paradeta de Sant Jordi del cau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + 7 =