Explorem, coneixem i creixem

Tot l’agrupament hem participat aquest cap de setmana en les dinàmiques proposades per Minyons Escoltes i Guies (MEG) per definir millor el nostre agrupament

Arran de tota la feina que es va recopilar pel procés d’unió, MEG no vol perdre l’oportunitat per definir millor l’entitat d’escoltisme i guiatge que som. Per això, ha fer arribar a cada agrupament unes preguntes per explorar, conèixer i crèixer com a entitat local. 

Per aquesta raó, caps de l’AEiG Sant Nicolau vam preparar una sèrie de proves per conèixer la visió d’infants i joves sobre el cau, ja que en són protagonistes.

Totes les branques ens vam reunir al Parc del Castell el dissabte passat per debatre sobre com veiem el nostre cau, el nostre poble, el nostre país i el món, a partir d’una gimcana. Vam compartir molt idees molt interessants sobre les diverses perspectives plantejades, i que es faran arribar a MEG. Finalment, ens vam acomiadar amb molta energia i ganes de construir un món millor des de la nostra entitat. 







CAPS TAMBÉ ENS REUNIM

El consell de caps ens vam reunir durant el matí de dissabte per debatre sobre les qüestions que ens ha proposat MEG sobre l’entitat. Ens hem adonat que tenim punts molt forts a l’entitat, encara que també ens hem adonat que cal millorar d’altres. Aquest era l’objectiu de la dinàmica, explorar l’agrupament de manera crítica i constructiva per mirar de millorar i veure què podem fer nosaltres mateixes.

Un cap de setmana intens i de reconeixement intern per seguir treballant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *