RiNGs practiquem la descoberta i la convivència

Com de ràpid passa el temps! Ja fa un trimestre que hem començat el cau, i Ràngers i Noies Guia no parem i aprofitem totes les estones al cau per fer moltes activitats i sortides!

Aquest trimestre l’hem espremut al màxim. Atenció, ¡que us ho expliquem!


Primer, la cohesió dins la branca és molt important, així que els primer caus vam treballar-la i ens vam conèixer millor. És una pràctica que no hem deixat de fer al llarg del trimestre per fer crèixer el nostre sentiment de grup.
CONVIVÈNCIA A BLANES
Un cop superat l’inici del curs, vam fer una sortida a Blanes. Una sortida molt important, ja que va ser la primera que vam en què vam conviure tota la branca. A més a més, vam començar a treballar per Patrulles, els petits grups de feina. I ja que ens trobàvem a Blanes, vam conèixer el poble veí fent-hi una gimcana.
DESCOBRINT LA PILONA
Després de la sortida, hem estat fent diferents descobertes, les primeres passes per encarar el projecte d’enguany. Una de les descobertes a destacar va ser la que ens va fer en Marc Martin, un jove malgratenc que du a terme un estudi sobre La Pilona, projecte que deixa palès al seu instagram sobre aquest símbol de la mineria i el passat del nostre poble. En Marc ens va explicar diverses coses sobre ella com la seva història, la funció que tenia abans, així com les espècies d’animals i plantes que viuen en aquest l’ecosistema marí. Per experimentar la Pilona de primera mà, també ens va portar material de primera mà, com petxines, perquè les poguéssim observar. 

COMPARTIM AMB ALTRES ESCOLTES I GUIES
El desembre vam fer un cau en el qual vam rebre una visita de la nostra branca de Castors i Llúdrigues. Elles i ells havien preparat unes preguntes per conèixer més la nostra branca.
Ens sentim a gust compartint estones amb altra gent i conèixer noves amistats. És per això que també vam fer un cau conjunt amb Ràngers i Noies Guia de l’AEiG Montagut, de Santa Susanna. Ens vam trobar al Parc del Colomer, on vam fer diversos jocs i activitats.

Això i més, és tot el que hem fet aquest trimestre! Ens queden moltes més experiències per viure i que us explicarem properament.

Comença el segon trimestre!

També vam ajudar a Castors i Llúdrigues a conèixer diversos aspectes del nostre Agrupament. A la foto de sobre, estàvem intercanviant respostes.

Adalt a la dreta, de camí a Blanes.


Adalt a l’esquerra, preparant el sopar a l’excursió de Blanes.

Adalt a la dreta, en Marc Martín, fent la descoberta de la Pilona.

Tornem aviat amb més notícies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

69 + = 75