Primers passos de les branques

Ara sí que sí! El passat cap de setmana ja vam “inaugurar” el curs amb les noves branques.
El primer cau va estar ple de retrobaments amb els companys i companyes, però també va significar l’inici a l’escoltisme per altres. Es respiraven moltes emocions: nervis, il·lusió i sobretot molta alegria i ganes de passar-ho bé!

Totes les branques van començar el curs amb jocs de presentació i coneixença, i els més grans, Pioners i Caravel·les, que estan a tope, també van començar a organitzar el Túnel del Terror que es farà al mes de Novembre.

Aquest serà el 6è any que la branca de Pioners i Caravel·les organitza el Túnel del Terror, amb la col·laboració dels i de les caps. L’activitat és un extrajob on els joves, aprofitant la celebració del Halloween, preparen un circuit terrorífic al Parc del Castell del nostre poble per fer passar una bona estona a qui s’hi vulgui apropar. Properament penjarem més informació!

Aquí us deixem unes fotos del primer cau de Llops i Dianes i de Pioners i Caravel·les.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 4 = 2