L’èxit de la 61a edició del Caufestival!

El curs ha començat! El diumenge 7 d’Octubre vam donar el tret de sortida amb la festa del Pas de Branca. Caps i famílies teníem tanta motivació per celebrar aquest dia que ni la pluja ens va parar, en cap moment!


Les famílies van arribar al Parc del Castell molt puntuals al matí amb les seves millors gales d’estils musicals, com el reggae, el heavy, maquineo, folklore, ska, els anys 80, clàssica i el rap. Vam pujar al recinte central, on els agents de seguretat escorcollarien al públic.




Enguany, celebrem la 61a edició del Caufestival, conegut arreu per oferir un gran ventall d’estils musicals. L’esdeveniment incloïa participacions de diversos grups musicals, i però el mal temps va fer els diferents membres dels grups no poguessin arribar a l’actuació. Així doncs, els grups estaven incomplets, però la direcció del festival va demanar als diversos membres que actuessin conjuntament deixant enrere els estils musicals que representaven per poder celebrar el festival.

Després d’una gran discussió, van caure en la idea que necessitarien l’ajuda del públic per poder tirar endavant el festival. Els van posar a prova amb diverses activitats dels estils musicals per arribar a l’actuació final! Així doncs, el públic es va dividir en diferents equips.




.









Els grups passarien 8 proves ambientades en els gèneres musicals del festival, i en elles van aconseguir 8 insígnies que provaven les seves habilitats en cadascun dels estils musicals.










Tan bon punt els grups van acabar les proves, es van tornar a reunir tots al recinte central, per poder començar els passes. Teníem tantes ganes d’actuar!!!! Els grups van oferir unes representacions espectaculars, fins i tot, capaces de parar la pluja! Per tancar el concert, tot el públic i els membres dels grups musicals van fer un ball conjunt: el baile del cuadrado! Un gran final per la 61a edició del Caufestival!



I va arribar l’hora… El Pas de Branca ja havia arribat. Enguany era especial, com cada any, però cadascun amb els seus matisos. Aquest any, 6 caps ja no continuarien a l’agrupament, però hem pogut gaudir de l’entrada de més de 10 Castors i Llúdrigues, una Noia Guia, una Caravel·la nouvingudes i un TRUC que ha pujat a cap. Anem avançant cada any, caminem junts, intentant millorar i podent gaudir d’experiències úniques que aquest espai que és el cau ens permet viure. Deixem enrere un any ple d’emocions, i en vam poder veure un tastet al Pas, però posarem totes les nostres ganes per fer de curs 2018/19 un altre gran any!

Finalment, el Sol es va deixar veure i vam poder dinar sota els arbres, deixant un migdia molt acollidor.

Gràcies a totes i tots per participar! Ens veiem el dissabte vinent al cau 🙂 Comencem el curs!

Us deixem l’enllaç per veure totes les fotos que vam fer el diumenge a la Festa del Pas de Branca: Cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *