Banc del Temps del cau (Projecte de Ràngers i Noies Guia)

Hola a tothom! Som els Ràngers i Noies Guia i us volem presentar el nostre projecte d’aquest any: un Banc del Temps del cau de Malgrat!


Què és?
És un banc on la moneda d’intercanvi és el temps. Està format per un grup de gent que està disposada a intercanviar serveix, coneixements, tasques… invertint temps en altres persones i aprofitant el que els altres inverteixen en elles.

Com funciona?
Es basa en ofertes i demandes. Una persona fa ofertes sobre tasques que està disposada a fer i a partir d’aquí les altres hi poden contactar per demanar-li aquest servei utilitzant el temps com a moneda d’intercanvi (1 hora d’ajuda = 1 hora de temps que guanya la persona que fa el servei i que inverteix la persona que el rep). Per exemple, una persona ofereix que pot anar a passejar gossos. La persona que hi està interessada hi contacta i es produeix l’intercanvi.

Com ho faig per dir ofertes i demandes i veure les que hi ha?
Pots enviar un correu a [email protected]dient les teves ofertes i demandes. Et contestarem amb l’enllaç que et portarà a la pàgina on podràs veure totes les que hi ha.
Al costat de la persona que fagi l’oferta o demanda apareixerà el seu mail, de manera que la persona interessada hi podrà contactar.

Com es controla quant  temps té cadascú?
Perquè el banc sàpiga les hores que gasteu i les que guanyeu haureu d’anar els dissabtes a les 15:45 al cau de dalt, on us faran emplenar una fitxa per tal que quedi constància de l’intercanvi.
Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Pioners i Caravel·les, TRUC, mames i papes, caps!! Animeu-vos a participar!! Tothom té coses per oferir i per demanar!
Al principi, només per ser membre del banc del temps, ja us regalem 3 hores!!!!
Qualsevol dubte podeu enviar-nos un mail a: [email protected]
Atentament,

Ràngers i Noies Guia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *