Primeres aventures de TRUC

La branca de TRUC vam iniciar aquest curs amb moltes ganes de generar grans experiències, ja que per la majoria de TRUCS del grup aquest és el seu darrer any abans de ser Caps.
Els primers caus els vam dedicar a preparar el túnel del terror que vam celebrar el 31 d’Octubre, va ser el 3r que hem preparat i van participar-hi més de 1000 persones de Malgrat de Mar i d’altres municipis! Va ser tot un èxit.
El novembre el vam dedicar a fer descobertes, ens vam interessar a fons sobre el conflicte a Síria i la situació dels refugiats, i vam proposar a la resta de l’agrupament sumar-nos a la plataforma “Malgrat Acull” per promoure la conscienciació i solidaritat de la ciutadania cap a aquest drama humanitari.
La primera excursió la vam fer el cap de setmana 19-20 de Desembre, volíem fer una excursió de branca abans de marxar de colònies de Nadal. Vam anar al càmping Can Plana, de Vallgorguina.
Una setmana desprès ja ens sumàvem amb la resta de l’agrupament a l’excursió de Nadal; 4 dies dedicats a viure i entendre l’evolució de l’escoltisme al nostre país, a través d’un eix d’animació que els nostres animadors ens van preparar amb molt rigor històric. Vam pujar a les agudes i vam fer molta pinya amb la resta de branques.
Passat cap d’any, hem rebut la proposta de l’associació malgrat amb el Sàhara de realitzar una sortida conjunta amb els joves sahrauís que viuen a Catalunya en condició d’estudiants, una proposta molt ben rebuda pel nostre grup, en la qual ja hem començat a treballar i que conclourà amb una excursió de cap de setmana al Març.
També ens estem afanyant a preparar els campaments de setmana santa, en els quals tenim previst fer una ruta des de Torellò fina a Olot, tot pujant al puigsacalm.
Seguim sempre apunt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *