La Causa: diada del pensament 2016

Sabeu què és La Causa

La Causa és un nou diari creat durant aquesta Diada del Pensament per tots els infants i joves de l’agrupament. Alguns dels periodistes fundadors es van presentar a la casa de Sant Miquel de Cladells demant ajuda per seleccionar les noticies més idònies pel diari.
Després de presentar-se, els periodistes van organitzar una gimcana per a totes i tots on van posar a prova les seves habilitats comunicatives. Grans i petits van resoldre plegats tots els enigmes i van aconseguir les notícies que treballaria cada branca després de dinar.
Vam encetar la tarda amb una dinàmica per branques on treballaven, juntament amb caps d’altres branques, diferents notícies i temàtiques. Castors i Llúdrigues van tractar el canvi climàtic; Llops i Daines, l’assetjament escolar; Ràngers i Noies Guia, els estereotips; Pioners i Caravel·les, la dependència a les noves tecnologies; i, els TRUC van reflexionar sobre el sedenterisme.
Pa amb xocolata per berenar i tots apunt per a la segona activitat de la tarda. Què i qui són els refugiats? Com es senten? Quina és la situació actual? Qüestions que vam compartir després de jocs que els van voler apropar a aquesta realitat. Tot l’agrupament es va unir i va col·laborar per aconseguir superar les diferents situacions, ajudant amb les pròpies habilitats a la resta. 
La jornada va concloure amb la presentació del nou diari La Causa, on cada branca va aportar una noticia de confecció propia amb el que els agradaria poder llegir en un diari. 
Però, això no va acabar pas aquí. L’endemà els vam llevar amb un bon dia molt… actiu i musical! Haviem de fer lloc a l’estómac pel gran dinar familiar!
La diada va acabar, un any més, degustant els magnífics plats que ens vareu portar. No hi ha final de sortida més bonic que poder compartir un gran àpat amb l’agrupament al complet: caps, infants i famílies!
Moltes gràcies a tots per ser-hi, participar i cuinar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *