Els Ràngers i les Noies Guia sobreviuen al primer quatrimestre!

Aquest inici de curs les camises blaves del Sant Nicolau han fet forces quilòmetres:

Visita nocturna al Turó d’en Serra:

Necessitavem una primera nit plegats, no gaire lluny. Vam començar el curs fent una petita sortida nocturna al Turó d’en Serra, carregant motxilles i tendes per anar preparant el cos per pròximes aventures. Una gimcana de pistes pels camins, lots que s’apaguen per veure un cel ben estrellat, històries a la creu i una nit divertida dins dels sacs al nostre cau. El camí va ser tan agradable que fins i tot algunes caps van decidir pujar-hi per tercera vegada (una primera per preparar la gimcana, una segona amb tota la branca i una tercera…) a buscar una tenda que va decidir passar una estona solitària al cim. 
Ruta Tossa – Malgrat de mar:

La nostra primera ruta com a branca! Això de caminar als caps ens agrada molt i aquest curs ho volem transmetre als nostres Ràngers i Guies. Les famílies ens fan deixar a Tossa, acompanyats per un plugim que donaria emoció a la sortida. I és que, si caminar vora l’aigua és preciós, imagina’t caminar amb l’aigua a sobre! A l’alçada de lloret ens va enxampar una bona calamarsada; tot i així, vam decidir continuar fins a Blanes on vam fer nit. Bon sopar i matí de gimcana i jocs per escalfar-nos per la tornarda a Malgrat.
            

      

Excursió de Nadal – Turó de l’Home:


Com ens agrada caminar per la muntanya! I que bons que són els dinars després d’un matí de buscar camins, seguir senyals i descobrir que les botes noves o alienes poden generar butllofes. 
Diada del pensament a Sant Miquel de Cladells:

Divertida i profitosa. Els periodistes de la Causa ens van portar moltes dinàmiques per entendre una mica més el món que ens envolta. I quina millor manera per fer-ho que acompanyats per tot l’agrupament: caps, infants i joves, intendents i les famílies. 
Però, això no és tot. Els Ràngers i les Noies Guia també hem fet petites sortides (algunes passades per aigua… Sembla que la mare natura vol que anem amb les botes ben netes), visites a altres caus, com quan vam compartir una tarda amb els companys i companyes de Pineda… I, també hem fer DESCOBERTES! Entre aquestes, destacar una que ens ha inspirat per començar a treballar en el nostre projecte d’enguany. Sabeu què és això del BANC DEL TEMPS? Doncs, aviat també en sabreu més!
Però això només acaba de començar! Aviat… la RUTA DE SETMANA SANTA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *