El pas de Branca més multitudinari dels últims 10 anys


El passat 12 d’Octubre vam obrir el curs 2014-15 amb un nombre d’escoltes i guies rècord en els últims anys, un total de 93 infants i joves i 24 caps.


La primera part, com ja és habitual es consistia en una gimcana: Les famílies s’embarcaren en un creuer anomenat Nicautilus que xocava contra un iceberg i s’enfonsava, la qual cosa els feia anar a parar en una illa deserta en la que a través de probes de gimcana havien de decidir si s’hi quedaven o feien el possible per tornar a casa.



El cerimonial d’enguany presentava un nou format, a l’interior del semicercle hi vam col·locar una gran tela amb un arbre pintat, les branques del qual representen els 5 grups de l’agrupament, Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Rangers i Noies Guia, Pioners i Caravel·les i TRUC, pintades dels respectius colors.

Al finalitzar vam compartir un dinar popular amb totes les famílies de l’agrupament, un agrupament que no para de créixer i que té molts projectes encara entre mans.










Les imatges diuen més que les paraules, però si haguéssim de resumir la cerimònia i l’inici de curs en una paraula diríem APASSIONANT!
PD: Els caps vam elaborar un vídeo sobre l’inici de curs pel concurs Start & Go, al qual vam guanyar el primer premi; aquí teniu el link: 
https://www.youtube.com/watch?v=X66DxnN-2Hs

 Sempre a punt!

Segui-nos a Twitter: aeigsantnicolau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *