11.30h al cau de dalt, carmanyoles buides i amb bicicletes.

11.30h al cau de dalt, carmanyoles buides i amb bicicletes” 
Era tota la informació que teniem per passar el dissabte i celebrar per fi el final de projecte, La Trucada ’14. 
Un cop arribem, l’animador no apareix i trobem una nota amb un link de Googlemaps que ens indica on hem d’anar, després d’intentar buscar la direcció amb els mòbils i fracassar, l’Albert confessa i anem al camp d’en Juli. 
Quan tornem a trobar-nos tots, fem dues revisions de la TRUCADA, una l’organitzen els nous TRUC i l’altra els que porten tota la vida al cau. Després de saber què en pensem tots del nostre projecte… A DINAR! 

Gaudim d’una bona barbacoa amb la millor companyia i concluim tancant així la primera part del curs.


 Abans de les postres/berenar hem de superar una prova que ens porta maldecaps cada cop que marxem, muntar les tendes el més ràpid possible!!

 Entre tot això també tenim temps lliure, aprofitem per fer malabars, castells, acrobàcies, tocar la guitarra, cantar… Per fer més agradable i divertida l’estona que passem junts. Tornem a posar-nos seriosos i a enfocar la nova part del curs: el nou projecte és fer un viatge amb una ruta o un cim fora de Catalunya! 
Per això comencem a organitzar-nos i fem tota mena de propostes per guanyar diners… Esperem que ben aviat hi hagi més notícies sobre el que portem entre mans!! Abans de marxar tornem a repetir una de les famoses cançons de pau per tancar el dia i finalitzem amb una fotofinish per recordar el dia que hem passat!! 

 TRUC (Tots a la Recerca d’Un Compromís)

1 thought on “11.30h al cau de dalt, carmanyoles buides i amb bicicletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *