VOLUNTARIAT AMB “SOÑAR DESPIERTO”

Ens hem trobat a les 8.15h a l’estació de Malgrat per agafar el tren a les 8.45h i les truc hem arribat abans que els animadors… El camí ens ha passat volant mentre esmorzàvem i cantàvem cançons. Hem arribat al poliesportiu de la UPC i ens han reunit a tots els monitors voluntaris per explicar-nos el funcionament. Ens hem dividit en grups i cadascú se n’ha anat amb l’equip que ens han assignat (nadons, nens petits, mitjans o grans). Hem conegut gent molt diversa. A les 13.00h ha començat la gimcana la qual constava d’inflables i proves molt divertides com jugar al twister, menjar un melindro amb nata amb els ulls tapats o fer un mural amb les empremtes de les mans. Entre mig ens han donat dinar (pizzes, entrepans, beguda i bombons).

Ha estat una experiència per NO OBLIDAR! Realment participar en aquest acte ens ha fet reflexionar molt i pensar en com és la vida d’aquests nens que viuen en craes. Els nens han gaudit molt de les activitats ja que per ells avui era un dia molt especial. Ens ha encantat l’experiència sobretot perquè els nens eren molt agraïts, molt carinyosos i alegres, tot i ser (la majoria) uns cuil-inquiets, quasi hiperactius, molt trapelles i una mica desconfiats. Ens han explicat experiències i vivències que a nosaltres no ens són gaire familiars i que ens han arribat al cor.

Quan ha finalitzat la gimcana ha actuat un grup de percussió molt bo, que ens ha agradat molt i un grup de nens ens ha ofert una demostració d’arts marcials realment espectacular. Després han vingut els Reis d’Orient a portar-los els regals que havien demanat a la carta. Les cares de felicitat i la situació en general ens ha encantat. Potser no era una nit tant màgica com és per nosaltres la nit de reis, però ho valoraven igual o més.

La tornada se’ns ha fet més llarga que l’anada però podem dir que l’excursió d’avui HA VALGUT MOLT LA PENA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *