Una mica de història…

L’Agrupament Escolta i Guia Sant Ferran es va fundar l’any 1981, gràcies als primers campaments que es van fer per als nens/es que acudien a la parròquia. A partir d’aquí, amb l’ajuda de Mossèn Albert, capellà de la parròquia, i uns pares (la Carme i en Pere biete), tot va anar tirant cap endavant. Ells van estar al capdavant del cau durant 16 anys. La seva manera de funcionar era d’estil conservador seguint la tradició escolta. Van estar durant un temps a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEGC), però poc desprès hi van sortir. Posteriorment, va haver un canvi de mossèn en la parròquia i durant un any va estar Mossèn David, qui no va intervenir gaire a l’agrupament.
Els següents Caps d’Agrupament, l’Eduard Pla i la Montserrat Pibernat, van ser-hi durant uns 5 anys i ens retornaren a MEGC. Durant aquest temps també s’incorporà en mossèn Amador, va ser durant aquesta època quan l’agrupament va començar a modernitzar-se, sobretot des de l’entrada a MEGC, i es deixaren enrere costums més conservadors.

Desprès de Mossèn Amador, va venir Mossèn Antoni, la relació amb ell ha estat sempre bona i enguany, ha entrat a la parròquia un nou Mossèn, Mossèn Jordi. És el primer any i podriem dir que ens estem coneixent però de ben segur que anirà tant bé com sempre, si més no, millor.