[PiCs] Primeres setmanes al cau!

Bona tarda!

Un any més tornem a ser aquí, però amb una unitat ben diferent respecte a l’any passat, ja que som un total de 6 nois i noies i 3 caps! I d’aquest petit grup en treurem molts avantatges 🙂 El nostre primer cau, dia 3 d’octubre, ja va començar amb bon peu, ja que vam anar a buscar un raconet acollidor del poble en el qual parlar tranquil·lament per decidir quina mena de projecte volem portar a terme. Ho tenim mig decidit, però tenim molta feina per fer! No ens hem d’oblidar que abans de tot això hem de celebrar la Festa del Pas, i és per això que aquest passat dissabte 10 d’octubre van fer els regals: havien de fer-ne un per la nostra nova incorporació, l’Afra (així com també ella n’havia de fer un pels altres) i un altre pels seus companys i companyes que han passat a Trucs. Per si fos poc, aquest diumenge dia 11 d’octubre vam celebrar l’Aplec del Remei, i els nostres PiCs van treballar durant tot el dia de castanyeres. Van sortir boníssimes…i van fer molt bona feina! Moltes gràcies!!

Ens veiem a la Festa del Pas! Agafeu forces!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *