[C/LL] Excursió al Molí d’en Frígola

Tal com us vam anunciar anteriorment, aquest cap de setmana els Castors i Llúdrigues han marxat d’excursió al Molí d’en Frígola. Als caus anteriors, els C/LL es van dedicar a decidir i preparar l’eix d’animació, el ménú i alguna de les activitats. I això és el que en vam extreure:

Una gran varietat de monstres terrórifics d’entre els quals hi havia vampirs, esquelets, monstres, follets malvats i bruixes han habitat el Mólí d’en Frígola on s’hi guarda un gran tresor. Però els caps el van robat i la seva missió va ser recuperar-lo mitjançant la por. 

Vam empendre el camí amb les motxilles carregades i les disfresses posades. Un cop arribat al Molí vam tallar llenya i recollir branquillons per poder encendre una foguera per quan es fes fosc. Tot seguit ens vam posar a recuperar forces tot dinant per poder començar la cursa d’obstacles que havien preparat els pròpis castors i llúdrigues. Va ser un èxit total, tant caps com nens/es ens ho vam passar genial. Després de berenar pa amb vi i sucre, vam començar a encendre foc alhora que preparavem els tallers: el taller del fantasme i el taller de la tasa molongui d’esmorzar de la unitat de Castors i Llúdrigues. Dos tallers que ens vam poder endur a casa i que els Castors i Llúdrigues van gaudir molt fent-lo. 

Ja sense llum, ens vam asseure tots al voltant de la foguera per poder sopar una sopeta ben calenta i uns burritos ben bons. El sopar era tant bo que no va quedar res. Un cop acabat el sopar, tothom a buscar els lots i frontals per poder jugar al castell de paper de vàter juntament amb els Ràngers i Noies Guia. Per acabar-ho d’arrodonir, els Rangers i Noies Guia van muntar un joc de pistes per trobar el tresor robat a la unitat de Castors i Llúdrigues. Un tresor en forma de monedes daurades de xocolata, nyam. 

A quarts de dotze, els Castors i Llúdrigues ja enfilaven les escales per anar a dormir, tot preparant els sacs i les estirilles. Un petó de bona nit i cap al llit. 

A quarts de 7 els Castors i Llúdrigues ja donaven guerra, un cop desperts ells solets i tot ajudant-se els uns als altres, es van fer la motxilla. Quan tothom està despert, a esmorzar galetes amb llet, suc i cereals. Un parells d’escombrades, recollides de papers i escombraries abans de la foto finish, per així doncs, emprendre el camí de tornada. 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *