[C/LL] [LL/D] Fires de Girona

El passat octubre els LL/D i C/LL vam anar d’excursió a Girona!!

Vam marxar al matí amb autocar de La Bisbal i vam anar a la zona de les barraques per anar a veure The Penguins! Més tard, abans de dinar, vam anar a fer un gincama per Girona i ens vam trobar als grallers de la Fal·lera Gironina que amb la seva música ens van fer ballar moltíssim! També vam anar a l’ajuntament a veure els gegants de Girona i vam anar superant les proves que els caps ens anàvem posant. Hi havia una prova que consistia en fer-nos una foto amb un Chihuahua i no hi va haver maneres… no en vam trobar cap!!!

Després de dinar vam anar a fer un volt a les fires i vam pujar a les atraccions que més ens vam agradar!!

Si voleu veure lo bé que ens ho vam passar només heu de mirar les fotos. Una imatge val més que mil paraules!!!

SEMPRE A PUNT!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *