[LL/D] Excursió al Bú Bup Parc

Aquest dissabte els Llops i Daines vam anar a fer servei a la gossera Bú Bup Parc!!!

Vam sortir caminant de la Bisbal i de seguida vam arribar a la gossera. Allà ens van explicar una mica el què feien, com tenien organitzat l’entorn on viuen els gossos, etc. Tot seguit, ens van donar una mena de menjar de gos que per ells és com un premi i en aquells gossos que no tenien por i es portaven bé els premiavem amb una boleta.

Van deixar sortir tres gossos, en Lucas, la Yuca i l’Obama (si no m’equivoco), i els vam anar a passejar pel bosc del voltant. També vam jugar una estona amb ells i vam pensar dos noms de gossos per si els n’hi portaven més. Aquests noms els vam triar entre tots i vam mirar que estiguessin relacionats una mica amb el món de l’escoltisme. Els noms són aquests: TRUC i PICA. 

Després de dinar vam anar a netejar el patí dels gossos, vam recollir les fulles i caques que hi havia per allà. Un cop de mà sempre és d’ajuda. 

Finalment, i tot i que ens fes una mica de pena haver de marxar, vam tornar cap a la Bisbal. 

Esperem poder tornar-hi aviat, ens ho vam passar hipersupermegaultra bé!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *