[C/LL] Excursió a Ullastret

Com tots sabeu el dissabte 8 de novembre l’unitat de Castors i Llúdrigues va marxar d’excursió a Ullastret. El que no sabien els nostres castors i llúdrigues era que durant el camí tenien una missió molt important: Cuidar d’una mascota i que aquesta sobrevisqués durant tota el dia. Un ou que ells mateixos van pintar i decorar abans de sortir del cau. Molts d’aquests ous els vam anar perdent pel camí però al final de l’excursió en van sobreviure dos!!

Tot i perdre’ns pel camí, vam saber arribar a Ullastret tot atravessant els camps. Un cop arribat, ens vam trobat una colla de castors i llúdrigues acompanyats per pares i mares que ens esperaven. Després de dinar, la unitat va preparar unes entrevistes per escamots que van quedar gravades. 

Aquí us deixem unes quantes fotos de la sortida

SEMPRE APUNT!

Les caps i el cap de Castors i Llúdrigues

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *