[LL/D] Primer cau + Preparació regals Festa del Pas

Anem una mica tard però…. JA HEM COMENÇAT UN NOU CURS!!!

El primer dia de cau vam fer jocs de coneixença i d’altres com el Tot s’hi val. Vam ensenyar als llops i daines nous com era el cau i què hi feiem, què significava per nosaltres el cau, els que hi porten més temps van explicar algunes batalletes de campaments passats, etc. D’aquesta manera, podriem dir que vam començar el curs amb moltissimes ganes de fer excursions i noves idees per fer realitat!

El dissabte següent vam preparar els regals de la Festa del Pas, on vam intercanviar-los  tot explicant què significaven i què esperavem aquest curs del cau i dels companys; passar-nos-ho d’allò més bé i fer moltes excursions van ser els desitjos més remarcats!

El curs tot just ha començat i ja tenim moltissimes coses per fer!

SEMPRE A PUNT!

El cap i les caps de Llops i Daines

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *