[C/LL] Excursió de cap de setmana a Can Torra (La Cellera de Ter)

Hau!

El cap de setmana del 15 i 16 de març, els Castors i Llúdrigues vam fer la nostra primera excursió sols. I què millor que anar a conèixer un nou indret de Catalunya?

Així doncs, el dissabte, després que alguns pares i mares ens portessin a la Cellera de Ter, vam començar la nostra excursioneta: una pujada fins a la casa de Can Torra. Tot i que el camí feia molta puja, i alguns estàvem una mica cansats i cansades, un cop vam arribar a dalt se’ns va passar tota aquesta preocupació!! Vam explorar tots els voltants de la casa, vam començar a fer cabanyes, etc. Cal dir que erem uns Indis i Cowboys estupendos i estupendes i estàvem tremendament forts! Més tard vam anar a buscar fusta per poder fer foc a dins la casa. No us podeu ni imaginar el tamany del troncs que vàrem arrossegar! 

A mitja tarda va començar el més divertit, fer-nos el sopar. Aquest cop sí que podem dir que el van fer tot els Castors i les Llúdrigues. Aprofitant que teníem un forn de pedra immens, vam fer pizzes. Però no us penseu que eren fàcils, eren pizzes de professionals: ens van fer la massa i tot! Només podem dir una paraula del resultat: BONÍSSIMES!!!!

Un cop acabats de sopar, els nens i nenes que ja tenien el foulard, van preparar un joc de proves pels qui encara no el tenien. Van fer una entrega de foulard sorpesa i totalment al seu gust, i la veritat és que els qui van rebre el foulard s’ho van passar d’allò més bé!

Abans d’anar a dormir, tots els indis i cowboys, en rotllana, ens vam passar la pipa de la pau (més aviat, el Cacaolat de la Pau), on mentre ens l’anàvem passant cadascú deia quin era el seu somni o què canviaria per poder fer el món un mica millor. I abans d’adormir-nos tots a fora amb el so de la guitarra, vam anar cap a dalt a dormir. Fins l’endemà a les 6:45h!!!!!… hora a la qual aquests cowboys i indis estaven ja cansats de dormir i tenien ganes d’anar a fer la seva. 

Finalment, un cop ho vam tenir tot recollit, vam tornar a baixar cap a La Cellera de Ter on ja ens esperaven alguns pares i mares per tornar cap a la Bisbal.

QUINA AVENTURA QUE VAM PASSAR!

Esperem poder-ne repetir una altre ben aviat!!!

Atentament,

Els grans caps de la Tribu

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

72 + = 75