[C/LL] Excursió d’un dia a Monells

El dissabte dia 1 de febrer, tot i que els núvols no marxaven i s’esperava pluja, els castors i llúdrigues vàrem ser valents i ens en vam anar d’excursió!

Al principi haviem d’anar al Molí d’en Frigola, però no tenim gaires ganes de mullar-nos, així que vam deicidir anar direcció Esperança, però algú ja havia tingut la idea d’anar-hi i estava ple de gent, així que finalment vam arribar a Monells!!! Cal dir que vam alegrar la Plaça del poble durant una bona estona. 

Els castors i llúdrigues van buscar la seva BatCueva, i quan la van trobar la seva imaginació va començar a volar! Això de cansar-se no és lo seu!

Tot seguit vàrem dinar a sota les voltes, i tan bon punt va començar a ploure va ser quan vam començar a caminar (sí, tenim aquesta punteria nosaltres!). Entre capalines noves, capalines trencades, xiruques a dins les basses, etc. vam començar a caminar direcció La Bisbal d’Empordà. Pel camí vam trobar un ramat d’ovelles, que pobretes, ja van estar distretes una bona estona. Podriem dir que els era una mica difícil passar entre tots nosaltres. 

Finalment, una mica molls vam arribar al cau, on vam preparar unes super actuacions per en Dani, el cap de Trucs, ja que era el seu aniversari i li voliem fer una sorpresa. Poc després van arribar més nens i nenes. Els C/LL del cau de Sant Narcís de Girona van passar el cap de setmana al nostre cau!!

Aquesta va ser la nostra aventura passada per aigua del primer dia de febrer!!! 

Una forta abraçada de les vostres Caps! 😉

PD: Moltissimes gràcies a tots els C/LL per la super macro gegant felicitació d’aniversari!!! 🙂 -Anna-

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *