[C/LL] Campament d’hivern 2013

QUIN CAMPAMENT!!!!

Tots estàvem esperant aquest campament amb molta il·lusió, però els problemes van començar quan vàrem arribar a la casa de colònies Mas La Coromina… Uns follets malvats havien agafat els foulards que havíem d’entregar als nostres Castors i Llúdrigues, i per tant, els havíem de recuperar.

Durant tot el campament vàrem anar rebent cartes d’aquests follets, fins i tot, els hi vam enviar una nosaltres fent-los-hi algunes preguntes, i l’endemà, ens havien deixat tot el què els hi vam demanar: un foto d’ells, un mapa del lloc on vivien i una altre carta.

El primer dia de campament, un cop arribats a la casa de colònies en vàrem instal·lar a les habitacions, molt en compte de deixar totes les peces de roba ben posades perquè la “Ka” no ens les agafés. Un cop tot endreçat i abans d’anar a dinar, vàrem decidir anar a explorar els voltants de la casa, ja que era moooolt i molt gran! A la tarda, vam fer dos equips, i cadascun va dissenyar la seva pròpia bandera, la qual la vam utilitzar per jugar al joc de la bandera abans d’anar a sopar. I finalment vam fer el joc de nit, “Troba les parelles”, que consistia en trobar unes imatges que hi havia amagades pels voltants de la casa i la seva corresponent definició. Aquests eren personatges o símbols de l’escoltisme, i la veritat és que ho van relacionar tots molt i molt bé!.

El segon dia, el 28 de desembre, al ser Sants Innocents, els nens i nenes ja van quedar sorpresos quan per esmorzar hi havia Sopa de Galets, barretes de peix i mandarina, el dia al revés acabava de començar! BOOONISSIIIIM!! Tot seguit, els Castors i Llúdrigues vam fer el bon dia, que consistia en rentar-nos les dents als uns als altres amb els ulls tapats, i després vàrem fer una Gimcana. Tot i que de gana encara no en teníem molta vàrem anar a “Berenar” (en realitat, a dinar), doncs els superintendents ens havien preparats biquinis! I com que el temps lliure als C/LL no els agrada gens, de seguida vam anar a fer el joc de tarda, que consistia en treure una sèrie de jocs que es trobaven dins un got. Ens vàrem pintar la cara, vàrem jugar al Kiss me, al Salta foulards, mímica, etc. Fins que vàrem haver d’anar a “Dinar”, va tocar menjar ensaladilla russa amb llom a la planxa i una poma, aquest àpat va ser el que va costar més de tots!!! I per “Esmorzar” és a dir, el sopar, clar, doncs vàrem menjar llet amb cereals! Els horaris els teníem una mica desquadrats i a les 19h, després de fer-nos una bona dutxa, ja estàvem tots ben adormits. Però vam aguantar fins ben bé l’hora d’anar a dormir!!! Perquè alerta!!! Els follets ens van enviar una gravació diguent que estaven aprop de la nostra casa, i nosaltres encara no havíem trobat la carta… Amb una mica de por als ossos, però tots juntets vam anar a buscar la carta que ens faltava, que finalment vam trobar al mig del pati de la casa. Un cop la vam llegir, vam anar a les habitacions on vam fer un taller de massatges i així anar a dormir suuuper tranquils.

El tercer dia, com que estàvem una mica enfadats amb els follets, vam decidir anar-los a buscar al bosc amb l’ajuda del mapa que ens havien enviat. Tot i que no els vàrem trobar, vam decidir jugar al joc del Passaport al bosc. Cal dir que els noms eren una mica difícils de recordar però eren super divertits! Vam arribar a la casa de colònies just a l’hora de dinar. A la tarda vàrem fer un taller de passafoulards, per si finalment aconseguíem els foulards, i així va ser, ja que un cop vam acabar el taller vam anar a buscar el bagul que ens havien robat i el vam trobar sense cap dificultat!!! Llavors pujarem a una sala de la casa de colònies. Aquesta estava totalment ambientada, va ser on vam fer l’entrega dels foulards… Cal dir que els caps gairebé ens cau la llagrimeta!! Els C/LL que ja tenien el foulard van ser els que van fer l’entrega dels foulards, anaven cridant a tots aquells que no el tenien i els hi posaven, juntament amb el passa foulard que havien fet poques hores abans i acabaven amb el símbol escolta que han après en aquest campament i diguent un “Sempre a punt”. Un cop acabada l’entrega i amb tota la felicitat de ser ja un bon escolta, vam anar per totes les habitacions de la casa fent mooolt d’enrenou i anunciant a tothom que “JA TENIM FOULARD!!!”.

Ara bé lo millor dels campaments, a la casa de colònies teníem DISCOOO!!! I els C/LL ens vàrem encarregar de decorar-la! I després de sopar… CAP A LA FESTA! Tenim uns Castors i Llúdrigues que tot i que alguns se’ls veia la cara de cansats, es negaven a anar a dormir, i d’altres que estaven al mig de la pista ballant i saltant, ensenyant a les altres unitats més grans que els que tenim més energia som els Castors i Llúdrigues! Jajajaja

Finalment va arribar el quart dia, el dia que va tocar netejar tota la casa de colònies. Nosaltres ens vam encarregar de netejar tots els voltants, mirant bé de no deixar cap deixalla al terra ja que hem de “deixar el món millor del què l’hem trobat”. I també vam ajudar a recollir tot el menjar i material que quedava a dins la casa.

Quan ho vam tenir tot llest vam anar cap a l’autobús, i amb un tancar i obrir d’ulls (literalment entès), vam arribar a La Bisbal d’Empordà, on tots els papes i mames ens esperàveu amb les millors abraçades i petons del món!!!

I aquests han sigut els nostres quatre dies de campaments intensos! Ens quedem amb un record indescriptible i amb moltes ganes de poder-ne repetir molts i molts més com aquest!

Gràcies a tots i totes, els caps de C/LL estem molt contents de com ha anat tot, esperem veure-us molt aviat! Una abraçada molt forta!

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *