[C/LL] Preparem la Fira Dolça!

Quin cap de setmana més ensucrat que hem passat!

El dissabte ens vam repartir tots els castors i llúdrigues en diferents cases que ens havien ofert per anar a fer pastissos, galetes, o qualsevol dolç que estigués per llepar-s’hi els dits. Cal dir que els papes, mames, avis, àvies, etc… de tots els castors i llúdrigues són uns professors de pastisseria estudpendos!!

Mentre els caps anavem passant per les cases i fent una ullada al què s’estava fent al forn, els nens i nenes pintaven galetes de colors, tallaven poma, barrejaves (o menjaven) xocolata, tiraven sucre per sobre els pastissos, aprenien a fer anar la “thermomix”, etc. Quina passada!

El diumenge vam comprovar com tots aquests dolços que havien fet i els que havien portat cada família estaven bonissims, ja que van ben volar!

Aquí us deixem unes fotos on surten els millors chefs pastissers que tenim a La Bisbal d’Empordà! I EP…. que venen als escoltes!!! 🙂

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *