[C/LL] Excursió Peratallada

Quina excursió!

El dissabte 30 de novembre vam decidir anar caminant fins a Peratallada. Al principi patiem una mica per si plovia, però vaja, això no ens suposava cap problema, tot el contrari, si plovia millor, així podriem estrenar les capelines!!! Doncs ens vam posar a caminar i no vam parar fins arribar a Canapost, on vam esmorzar i jugar un estona. La parada va ser curta, ja que els núvols s’anaven acostant, així que vam carregar les motxilles a l’esquena i vam continuar caminant fins a Peratallada.

Un cop arribats a Peratallada vam anar a la Plaça del Arcs a jugar al Joc del Disbats… QUIN RIURE I QUINES TONTERIS que corrien! Per aprofitar que encara no plovia, també vam fer una petita gimcana pel poble.

Tot  seguit ens vam posar a dinar, i va ser llavors quan va caure el xàfeg! Semblava que ens posessi d’acord amb el temps, perquè quan vam acabar, vam poder anar a jugar a la Bat-Cueva i llavors anar cap a la Granja, ca l’Anguila.

Un cop arribats a la Granja, ens van ensenyar on tenien totes les vaques, els vedells, gallines de totes les espècies, porcs, ànecs, etc. Vam donar menjar a tots els animals que hi havia, i també vam jugar al joc de l’aranya amb el gos!!! Si és que per jugar no se’ns n’escapa ni una, fins i tot fitxem el gos perquè pari ell!!!

Finalment, amb la fred a dins als ossos, ja va arribar l’hora de marxar, i tot i que els castors i llúdrigues es volien quedar més estona jugant amb els animals vam haver de marxar!

En resum, una excursió FANTÀSTICA!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + 2 =