[PiCs] Desprès de un mes i mig de cau…

Els pioners i caravel·les ja fa un mes i mig que treballem i a continuació us fem cinc cèntims del que hem estat fent:

  • Primer dia de cau: desprès de la presentació vam fer diferents jocs per tal de començar a treballar com a grup. Cal dir que tots nosaltres ens coneixíem d’altres anys al cau i això ha fet que no calguessin presentacions. Això si hem descobert qui serien els nostres caps aquest curs.

  • Altres caus: durant els següents caus hem estat parlant del projecte que volíem realitzar aquests curs i cal dir que han sortit propostes molt bones i engrescadores que esperem poder anar explicant-vos a mesura que les anem realitzant. De moment dir que començarem decorant la nostra sala per tal de que representi com som i fem fora tant de blanc de les parets. Volem color!!!

  • També hem de dir que hem col·laborat en tasques de preparació de la inauguració del nou cau, el qual ens agrada molt.

  • El primer cap de setmana de novembre també vam realitzar l’excursió a fires de Girona, però això és una altre història i us l’explicarem en una altre noticia.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *