Inauguració Nou Cau

El passat dia 9 de Novembre vam inaugurar el Nou Cau.

Cal dir però que aquest projecte va començar ara farà quatre anys quan ens vam traslladar dels antics pisos dels mestres al camp parroquial. En aquell moment vam realitzar una gran millora en l’estat del nostre cau ja que passàvem d’un local amb un estat una mica desastre (tot i que estàvem molt contents de ser-hi) però sense compartir-lo a un local nou (amb calefacció i tot) però aquesta vegada era compartit.

Desprès d’anys d’espera va arribar el moment en que el Mossèn de la nostra parròquia ens va oferir un canvi, traslladar-nos a l’antiga casa del campaner. Aquest canvi suposava passar a tenir un espai propi un altre vegada en el qual amb els nens i nenes podíem pintar parets i decorar-lo com ells vulguin per tal de que se’l facin seu.

La primera vegada que els caps i vam posar els peus ja ens vam adonar que hi havia molta feina per fer, ja que el seu estat era una mica deplorable. Tot i així la il·lusió de l’equip de caps per a tenir un espai propi i poder gaudir-ne va sobreposar-se a l’estat del local.

Des del mes d’Agost (un cop superada la festa major) els caps que podien es van centrar a començar la reforma fent de lampistes, paletes, pintors i tot allò que fes falta. Desprès de dos mesos i mig podem inaugurar un local en condicions i del qual ens sentim molt orgullosos.

El camí no ha estat fàcil però entre tots em superat les dificultats que hem anat trobant. Esperem que tots els nens i nenes que en gaudeixin valorin l’esforç i dedicació que hi hem dedicat. 

Finalment voldríem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han ajudat durant el procés. Agrair als industrials pels seus descomptes en material, al Mossèn per oferir-nos la oportunitat de gaudir d’aquest espai, als pares i mares que ens han ajudat (sabem que tots i estàveu disposats però tampoc hi havia prou espai) i finalment agrair a tot l’equip de caps la paciència i esforç que hi han dedicat.

Ara toca gaudir del resultat i ho farem com sempre cada dissabte de 16 a 18 hores.  

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *