[C/LL] Excursió FIRES DE GIRONA 2013

Quin dia més intens!!! 

Tot va començar quan vam arribar a Girona. El primer que vam fer va ser anar a esmorzar amb la resta de l’Agrupament a la Plaça Catalunya, on tot seguit va començar l’aventura. 

Ens vàrem dividir en dos grups per fer la GIMFOTO, sí, una gimcana fotogràfica. Teníem un seguit de proves que havíem de fotografiar: fer-nos una foto amb una balsa a la baixada d’Andròmines, una foto fent un petó al Cul de la Lleona, ballant davant l’escenari de la copa, etc. La veritat és que vam riure molt, i el més important és que eren els Castors i Llúdrigues els que es movien per Girona (les caps anàvem d’acompanyants). Alguns amb l’ajuda d’un mapa, i d’altres confiant amb les indicacions de la gent del carrer. 

Vam visitar les paradetes que hi havia pel Barri Vell, vam ballar al ritme d’un grup de percussió, vam comptar els escalons de la Catedral, vam veure la Bruixa de la Catedral, i deu mil coses més!

Tot seguit vam anar a dinar a la gespa del Pavelló de Fontajau, on ens vàrem trobar amb la resta de l’Agrupament. I quan ens ho vam acabar tot….. CAP A FIRES! Ens va costar una mica triar les dues millors atraccions on pujar, però cadascú va triar la que creia perfecte per ell/a. QUIN RIURE! En algunes ens vam mullar nens i caps!

Finalment, ja molt cansats, vam tornar a buscar la Sarfa, i cap a la Bisbal!

Va ser un dia llarg, però el vàrem gaudir al màxim! Unes fires molt i molt divertides! Aquí teniu la prova!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *