1a setmana al CASALET BISBALENC 2013!

Ja hem passat la primera setmana al Casalet Bisbalenc!!!!

Aquesta setmana ha estat una mica especial, ja que el dilluns, ens varen visitar els nens i nenes del Casal de la Piscina Municipal, i el dimecres hi varem anar tots nosaltres. Cal dir que al principi ens pensavem que el temps no ens acompanyaria gaire, però al final vam acabar super remullats! Tot el matí a la piscina i fent Jocs a la Font de l’Arbre, ningú s’ho va voler perdre!!!

També hem fet varis tallers, vam començar el dimarts preparant una Festa d’Aniversari per una monitora, i vam continuar el dijous i la primera hora del divendres per acabar d’inventar uns super coets, ja que l’eix d’animació d’aquesta setmana es tractava de fer voler coets per arribar a un altre planeta, és a dir, fent una CURSA DE COETS!

El divendres vam anar a Mercat a fer una Gimcana, amb preguntes de l’Univers, la Festa Major i de les parades del Mercat. Els més petitons del Casalet van anar a dibuixar les Fires, els mitjans van fer un super mural de l’Univers i van fer de vigilants espacials dels Super Coets, i els més grans de tots, van córrer amunt i avall del Mercat per poder solucionar totes les preguntes que se\’ls proposava. 

PRIMERA SETMANA SUPERADA AMB MOLT D’ÈXIT! Ara ja fins després de la Festa Major!

Fins aviat i BONA FESTA!

Els monitors i monitores del Casalet Bisbalenc

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *