Festa de l’Arbre 2013

Un any més arribats als mesos de febrer i març ens trobem amb una festa que ja realitzaven els nostres pares i mares quan eren petits. Es tracta de la Festa de l’Arbre, la festa on s’escull un espai de la nostra ciutat que en aquells moments no té o li fa falta més ombra i hi plantem arbres per tal d’aconseguir-la. 

Aquest any la festa de l’arbre s’ha realitzat a l’Escola Empordanet, mateix lloc que l’any passat, perquè realment i faltaven moltes ombres en el seu patí degut a ser l’escola més novella de la nostra ciutat. 

Durant la festa vam plantar dos arbres per a fer ombra i a més a més vam plantar dos fruiters. 

El taller que vam realitzar és d’allò més senzill i es tracta de fer un mussol a través de la part de cartró d’un rotlle de paper de vàter i uns quants retoladors. Podreu trobar com fer-lo clicant aquí. 

Un cop tots vam tenir fets els nostres mussols ens vam endinsar al món de la màgia amb l’espectacle del Mag Sergi que ens va fer obrir la boca de bat a bat gràcies als seus trucs d’allò més sorprenents. Fent aparèixer mitjons, fent desaparèixer la seva companya amb ales, fent jocs de mans amb cordes…

Gràcies a tots els assistents per fer-la possible un any més! Us hi esperem l’any que ve!!!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *