Carnestoltes Popular

El passat dissabte dia 9 de Febrer la Bisbal es va revolucionar amb l’arribada del Carnestoltes per als més petits i aquest any també pels joves. 

Tot va començar amb l’animació infantil a càrrec de la companyia Papibou que ens va fer saltar i ballar durant una bona estona divertint-nos i agafant gana per desprès recuperar forces gaudint amb la xocolatada que van preparar els grans de l’agrupament, els pioners i les caravel·les. Aquest any la xocolata era bonissima i no en va quedar ni una gota. 

Un cop grans i petits vam tenir la panxa plena vam donar la benvinguda al rei carnestoltes que un any més ens va venir a visitar a la plaça del castell per inagurar el carnestoltes de la Bisbal. Llavors amb l’animació de la xaranga Damm-er vam passejar pels carrers de la nostra ciutat fins arribar al bar l’Alternativa on ens esperava la traca final de la tarda, En Pepet i la marieta per fer-nos riure amb les lletres més estrafolaries pels joves. Degut a la mitjana d’edat del public va fer un canvi de rumb per tal que tothom acabes de gaudir d’una gran tarda. 

Previament a tot això els membres de l’agrupamet ens vam dedicar a preparar la nostre disfressa. Aquest any anavem disfressats de tribu africana i durant els caus anteriors ens vam dedicar a tenyir, pintar, cosir i preparar tots els complements. 

A continuació us deixem les millors imatges del carnestoltes popular i ja estem impacients per tornar a rebre el rei carnestoltes i comprar amb la presencia dels joves a la cercavila i el concert final. 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *