1era Baixada d’andròmines aquàtiques pel riu Onyar del s. XXI

Com tots i totes ja sabeu, el dissabte 3 de novembre del 2012 vam fer història baixant amb una senyora balsa, o més aviat andròmina aquàtica, pel riu Onyar.

L’activitat va començar a les 8.45h del matí quan vam quedar tots els Pioners i totes les Caravel·les al cau per transportar tots els inflables fins al camp de futbol vell on ens estava esperant la Sarfa. Després de fer un senyor Tetris amb cada peça de la nostra andròmina, vam dirigir-nos tot l’Agrupament cap a Girona.

Un cop allà, vam haver d’anar ben carregats fins a la Plaça Catalunya, on vam esmorzar i acabar de muntar l’andròmina mentre conspiravem possible atacs dins el riu. Les altres balses anàven desfilant per davant nostre, però estavem del tot segurs que la nostra seria la més divertida!

A les 12h i poc més del migdia totes les andròmines van començar a “navegar” riu Onyar avall fins al pont del Cul de la Lleona, on mig morts de fred i amb una olor bastant característica, els nostres Pioners i Caravel·les van sortir ben triumfants. Tot seguit, la Fal·lera Gironina a tots aquells que havien baixat amb la balsa els van donar dinar, uns pinxos deliciosos. Quan tothom va acabar van procedir a fer l’entrega de diplomes, i sabeu quin ens va tocar a nosaltres?: Diploma a l’andromina aquàntica més DESMUNTABLE!!! (la veritat és que la van encertar, ja que el nostre objectiu era que entrés dins el malater d’una Sarfa, i ho vam aconseguir)

Abans d’anar cap a Fires vam anar a fer uns visita als LL/D i R/NG a Fontajau, on vam descansar una mica. Després vam anar un ratet a les atraccions, concretament a les que donaven més voltes!

Finalment, vam donar una volta per les paradetes i cap a la Bisbal, que ja estavem tots ben cansants, l’olor de l’aigua de riu no marxava i la càmara de pneumàtic ens estava portant al camí de l’amargura.

Va ser un gran dia que de ben segur no oblidarem mai!

Fins aviat!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *