Comencem el cau!

Dissabte 6 d’octubre…l’inici de l’aventura!


Aquest dissabte passat, tot l’Agrupament vam començar el cau i ben il·lusionats perque teníem molts nens i nenes nous a la unitat. Com que en el nostre grup, els Llops i Daines, hi formem part moltes persones, calia fer alguns jocs de coneixença per aprendre’ns bé els noms de cadascú.

Primerament vam jugar al “pistoler”, on s’havia de fer una rotllada i un de nosaltres s’havia de col·locar a dins i al centre de la rotllana i havia d’anar donant voltes fins que s’aturava i assenyalava a algú de la rotllana. Aquest s’havia d’ajupir i els dos companys dels extrems havien de dir-se els noms mútament i, la primera persona que diu el nom de l’altre persona guanya i l’altre queda eliminada. Així successivament fins que queden dues persones i guanya la que diu el nom abans.

Com que el pistoler ens agradava molt vam fer vàries partides, de manera que així uns quants tinguéssin l’oportunitat de sortir al centre.

Continuant amb la dinàmica del joc, vam jugar al tot s’hi val, un joc molt típic en el nostre Agrupament. Tambçe es fa una rotllana, i una persona va donant voltes a l’exterior de la rotllana. Llavors, toca el cap d’una persona i, les dues del costat han de sortir corrent fent una volta a la rotllana, juntament amb el que parava, molestant-se i impedint-se entre ells que arribin a seure als llocs buits. Llavors hi ha una persona que no podrà seure, que serà la que pararà. I això es va repetint. Cal dir que vam limitar-ho una mica per tal que no hi haguéssin empemtes ni accidents.

Finalment, vam acabar el cau separant la unitat en dos grups, els nens/es que ja estaven a l’Agrupament i els nens i nenes nous d’aquest any. Entre tots i totes havien de pensar algun regal a fer per a donar la benvinguda, tal i com celebrarem a la Festa del Pas.

Cal destacar que som un grup molt imaginatiu i amb molt bones idees! Segur que quedaran uns regals fantàstics!

En definitiva, vam començar un curs ben actiu i amb moltes ganes de fer coses tots plegats!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *