Primer dia de cau amb els RiNGs

Bé, ja hem engegat un nou curs al cau ! 

El dissabte passat, 6 d’Octubre vam començar una nova etapa pels Rangers i Noies Guia de l’Agrupament.

Així doncs els nens i nenes, que alguns ja són més nois i noies, ens vam trobar a les 16:00h, més puntuals que mai als locals de el Camp dels Capellans. Després de fer una mica de coneixença amb la nova incorporació a la unitat, ja ens vam posar a treballar; primer de tot vam crear les noves Patrulles d’aquest trimestre, on ells mateixos van decidir en quin petit grup volien treballar, posteriorment els caps hi vam posar una mica de cullerada per acabar-ho d’arreglar. 

Sense tenir temps de que se’ns distreguéssin, els caps vam voler conèixer les inquietuds que tenen i què volen fer durant el curs, una mica de pluja de ideas, primer treballant a nivell individual, posteriorment treballant a nivell de petit grup i finalment exposant-ho en gran grup. 

La veritat és que alguna bona idea va sorgir ! 

Els caps ens ho vàrem apuntar tot i per acabar la tarda ens vam esbargir jugant a matar conills ! 

Esperem que el proper cau ens vingui tota la unitat !! Fins dissabte que ve !

Sempre a punt !

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *