Campaments d’Hivern 2011

Durant els dies 2,3,4 i 5 de gener, els Ràngers i Noies Guies vam anar a la Cot, una masia situada a prop de Santa Pau, a la vora d’Olot.Vam quedar de bon matí al Camp de Futbol Vell i vam anar tots junts fins a la casa.

Allà vam passar el nostres campaments d’hivern. Durant el campament vam posar en pràctica l’eix d’animació que haviem treballat durant tot el trimestre, el qual consistia en un concurs on els nens i nenes havien de superar un conjunt de proves gastronòmiques, lògiques, artístiques, físiques i lingüistiques. Els RiNGs, que estaven dividits en 4 grups van haver de compatir entre ells al llarg de cada dia per tal d’obtenir punts i guanyar el fabulós premi, LLAMINADURES!!

Tots els nens i nenes van realitzar les proves adequadament i amb bons resultats, de manera que el premi va ser compartit perque tothom el gaudís. A més a més, vam realitzar l’Amic Invisible, on cadascú havia de portar un regal i l’havia d’intercanviar amb els altres. De manera que tothom tenia un regal fet per un altre nen o nena. Va ser una activitat molt enriquidora, ja que vam veure que tenim una colla d’artistes a la unitat!

Podem dir que van ser uns campaments on vam realitzar un munt d’activitats, de manera que no vam parar! Van ser uns dies on tots/es vam conviure i compartir uns moments fantàstics! A més a més, vam viure un munt d’anècdotes i expèriencies inigualables!

Ràngers i Noies Guies

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *