Joc de Ciutat

Dia 19 de Novembre: 10:00 hora local

Ens trobem tots plegats a la plaça del castell per iniciar una gran aventura superant diferents proves repartides pel nucli antic de la nostra ciutat.

Aquest any ens hem trobat amb un vell amic de la nostra infancia, l’Indiana Jones. L’Indiana és un dels exploradors més famosos dels ultims anys i alguna de les seves aventures l’hem pogut disfrutar a la gran pantalla. Fa un temps l’Indiana volava cap a Girona per venir a buscar un tresor a la Bisbal però en el moment de recollir la seva maleta es va adonar que hi havia hagut un intercanvi. Aixó representava un desastre per l’Indiana ja que havia perdut el mapa del tresor. El que ell no sabia es que la persona que el va trobar el va esperracar i repartir per tota la ciutat.

Es per això que ens ha demanat a veure si amb aquests participants tan atents i aventurers podiem recuperar el mapa i trobar el tresor.

Les diferents proves que haurien de superar estaven situades als següents indrets:

  • La Selva.
  • La Sabana  
  • El Desert.
  • L\’Illa deserta
  • El Pol Nord
  • La civilització.

A cadascún d’aquests indrets els participants van aconseguir un tros de mapa. Un cop superades totes les proves van poder muntar el mapa i entre tots trobar un tresor d’allò més dolç.

Finalment tots junts vam poder gaudir d’un vermut tot celebrant la troballa del tresor.

Aquest any hem contat amb l’ajuda dels Llops i Daines i dels Ràngers i Noies Guies de l’Agrupament Indika de Palafruguell els quals unint-se als membres del nostre agrupament i algunes nens i nenes de la Bisbal van aconseguir el seu objectiu. 

Ja estem esperant la propera aventura pel Joc de Ciutat de l’any que ve!!

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *