Carnestoltes Infantil

Un any més des de l’Agrupament hem organitzat el carnestoltes per els més menuts del poble però aquest any a més a més hem inclòs altres activitats amb la col·laboració de l’àrea de joventut de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

La tarda del dissabte dia 18 de Febrer va començar amb la gran actuació de l’animació infantil realitzada per en Jaume Barri, un crack de les animacions infantils, que ens va fer ballar al ritme de la seva guitarra les cançons més animades que us podeu imaginar. Al final fins i tot ens va dedicar la cançó Pessigolles als caps de l’Agrupament, els quals vam pujar a cantar-la a “capela” a dalt a l’escenari.

Un cop agafada gana vam gaudir de la fantàstica xocolata desfeta i melindros que ens havia preparar la unitat de Pioners i Caravel·les. Cal dir que aquest any tot hi haver fet xocolata per unes 180 persones no en va sobrar gens ni mica, cosa que ens fa molta il·lusió ja que indica que va venir molta gent.

Seguidament va arribar el Rei Carnestoltes per a fer el pregó i iniciar així la cercavila popular amb la Xaranga Damm-er que ens va fer ballar cançons com el bugui-bugui, el Paquito el xocolatero…

Per acabar volem agrair a tota la gent que hi va participar, a la nostra unitat de PiC que ens va fer la xocolata i dir-vos que l’any que ve us esperem a tots i us assegurem que hi haurà algunes sorpreses i molta més xocolata.

Bon carnestoltes a tothom!!

Us deixem amb el video que ha editat labisbal.tv

http://www.labisbal.tv/noticies/245-carnestoltes-infantil-i-cercavila-18-de-febrer

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *