Dissabte 22 d’octubre: Cau de proves culinàries!

Benvolguts concursants i consursantes!

El passat dissabte 22 d’octubre els/les membres del concurs “POWER RÀNGERS” van realitzar un seguit de proves culinàries per tal d’entrenar les seves competències del món de la cuina abans de començar el concurs.

Els concursants es van haver d’enfrontar a un seguit de proves (organitzades en petits grups) i competir entre ells i elles per aconseguir realitzar-les amb el menor temps possible. Aquestes 3 proves consistien en:

  •  Fer una macedònia amb el menor temps possible, on es valorava la presentació i la rapidesa del resultat.
  •  Per parelles i amb els ulls tapats, donar-se el iogurt l’un a l’altre, i qui s’embrutava menys guanyava.
  •  Amb les mans lligades a l’esquena, cada equip havia d’aconseguir pescar amb la boca les gominoles que penjaven d’un fil (que els/les caps l’anàvem sacsejant per complicar-ho)

El resultat d’aquest cau culinari va ser tot un èxit, ja que tots els grups van acabar molt bruts, tips i ple de rialles. Han superat totes les proves culinàries satisfactòriament i ja estan a un pas més de participar en el Gran Concurs, que tindrà lloc en el Campament d’Hivern.

Fins la pròxima!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *