Aplec del Remei 2011-2012

L’Aplec del Remei d’aquest any el podríem resumir amb un gran dia. Pensar que l’any passat no es va poder celebrar degut al temps i que aquest any ha fet un sol que trencava les pedres. 

Durant aquest diumenge dia 9 d’octubre s’ha celebrat l’Aplec del Remei. Un any més l’agrupament ho ha aprofitat i coorganitzant l’acte amb l’ajuntament hem realitzat el primer extrajob de l’any venen tires per el sorteig d’un pernil, oferint el servei de bar, el concurs de dibuix, el concurs d’arròs, la venda de castanyes i l’elaboració de creps. 

Cal dir que el dia va acompanyar i que el gran pi que hi havia al centre es va trobar a faltar ja que l’ombra era escassa, de totes maneres la organització disposava de carpes per a crear-ne una mica més. 

Durant el matí es va realitzar la missa, l’audició de sardanes i el concurs de dibuix. Al mig dia es va realitzar el concurs d’arròs i cap a mitja tarda vam gaudir de l’animació infantil tot bevent un xarrup de cava i menjant les primeres castanyes de la temporada. 

Una cosa molt important que volem remarcar dins l’agrupament, ha estat la gran afluència de famílies que han dinat de l’arròs que ha fet un grup de pares i mares de l’agrupament. Aquest any van batre el rècord i van preparar arròs per 160 persones. Els volem agrair la seva tasca ja que era boníssim. 

Finalment remarcar que aquest any a l’aplec del remei i va assistir molta gent, la qual cosa feia que l’acte lluïs la seva màxima esplendor. 

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *