Segona Setmana Casalet 2011

Iniciem la segona setaman de Casalet i des de la organització estem molt i molt contents ja que el nombre de participants es duplica respecte la setmana anterior, la qual cosa ens indica que s’ha iniciat el boca orella pels carrers de la Bisbal i molta gent es ve apuntar. 

Durant aquesta setmana hem seguit mantenint els dos grups que teniem a la primera formats per:

  1. Els nens/es de P3-P4 i P5.
  2. Els nens/es de 1r-2n-3r i 5è. 

Les activitats que hem realitzat al llarg d’aquests dies han consistit en el següent:

  • Els més petits han realitzat una altre sortida per la Bisbal en la qual han anat a dibuixar l’Esglèsia Santa Maria de la nostra ciutat. També han après un joc nou amb el qual han exercitat la seva capacitat de memoria i concentració, es tracta del joc del Memory. 
  • Pel que fa al grup dels grans aquesta setmana han aprofitat el gran joc de l’oca del que disposa l’agrupament i han realitzat el joc de l’oca que a cada casella tenia una prova, entre elles podem observar la de portar un ou amb una cullera, el transport d’aigua amb la boca d’un lloc a un altre, etc. A més a més van tenir el plaer de rebre la visita del Mag Sergi (Sergi Mont-ros), amb el qual van disfrutar de una estona plena de diversió envoltats de la magia dels trucs que realitzava, deixant-nos a tots marevellats.

L’explicació del que hem fet és molt resumida ja que creiem que la millor manera de veure el que fem és mitjançant les fotografies que pengem en aquesta web. És per això que a continuació trobareu un seguit de fotografies que només mostren una petita part de tot el que fem per tal que els nens i nenes passin una gran estona envoltats de diversió!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

43 − = 39