Primera Setmana Casalet 2011

Aquesta primera setmana el Casalet ha estat format per dos grups:

  1. Els nens de P4 i P5 que en total son 10.
  2. Els nens de 1r i 2n que son 4 entre tots. 

Aquesta primera setmana ha estat omplerta amb activitats molt divertides i ens ho hem passat d’allò més bé.

Els més petits que s’han posat el nom d’Espanta Ocells han construit un espantaocells el qual han utilitzat com a gegantó per jugar durant algunes estones lliures. També hi ha hagut moments per anar a dibuixar un element tan emblemàtic per la Bisbal com és el Castell Palau, d’aquella sessió de pintura en van sortir uns castells molt divertits. A més a més ens hem remullat al Camp dels Capellans realitzant guerres d’aigua i dimecres vam anar d’excursió a la Piscina Municipal on vam estar dues hores nedant sense parar. Finalment han realitzat un barret de fullet en el qual hi van dibuixar el que més els agradava i van escriure el que volien ser de grans, ens vam adonar que entre nosaltres hi havia algun geganter, alguns musics…

Els més grans aquesta setmana han jugat a matar conills, a matar, han fet guerres d’aigua, han construit un zoo i han pintat pedres per a fer els animals del zoo. També van sortir el dia de mercat per parelles a fer una jornada d’intercanvis. El joc consistia en anar per mercat i aconseguir intercanviar el primer objecte per a una cosa millor cada vegada fins acabar el joc. Una parella va sortir amb un clip per aguantar papers i va tornar amb mig melò, per altre banda l’altre parella sortint amb una palleta van aconseguir una ampolleta d’aigua. Per arribar al final les dues parelles van passar per tenir una flor, caramels, pressecs, pomes, un diari, boligraf, collaret i un llarg etc. 

Esperem que la següent setmana sigui molt millor ja que gairebé dupliquem els participants del casalet!!

Properament penjarem les fotografies de la primera setmana!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *