Dinar germanor 30è aniversari

El passat diumenge dia 3 d’abril l’agrupament va organitzar un dinar on es va convidar a totes aquelles persones que en algun moment han format part de la nostre gran familia, ja sigui com a nens/es, caps o pare i mares. De fet estava tothom convidat. 

Tot i que el dinar es va fer el diumenge cal destacar que el dissabte abans un grup de pares i de caps vam ajuntar-nos per a fer el segon plat per a 200 persones!!!! si si ho heu llegit bé, erem 200. El menú va ser vedella rostida i botifarres de sal i pebre amb patates chips. Com sempre els chefs i pinxes de l’agrupament van tornar a oferir a tots els assistents un dinar de 4 estrelles michelin però sense ser minimalista, sinò tot el contrari hi havia menjar per a molta més gent. 

Centrem-nos amb diumenge on de bon matí tot l’equip de col·laboradors vam anar aviat cap al Cau dels Pins per tal que al moment de començar el dinar tot estiguès llest. Va ser molt emotiu i impressionant veure que anava arribant gent i que cada vegada erem més. Va ser un gran moment de retrobaments i d’intercanvi d’experiencies. Potser en algun moment publiquem alguna de les anecdotes que ens vau escriure al nostre llibre, el qual seguirem ampliant a mida que passin els anys. 

No cal dir res més que agrair a tots aquells que vau venir la vostra participació, a tots els que vau col·laborar tant en les tasques de muntatge com en tasques de recollir i a tots els que seguireu formant part de l’agrupament.  

Gràcies a tots i totes.

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *