Excursió a Esperança

El passat dissabte 16 d’Octubre, la unitat de Llops i Daines vam anar d’excursió a Esperança. 

Molts dels nens i nenes nous no havien caminat mai tant, però no es van queixar i van aprofitar la caminada per conèixer els seus companys més a fons i per fixar-se en el paisatge que ens envoltava. Vam fer una parada a Cruïlles per esmorzar.

Un cop varem arribar, vam deixar les motxilles totes juntes i els caps vam explicar als nens que durant aquella estada totes les activitats que faríem estarien relacionades amb l’esport. I, abans de poder començar cada un dels jocs, els nens havien de buscar el material que fariem servir per jugar-hi que estava amagat per la zona.

El primer joc va ser una cursa de sacs. Van haver de saltar de diferents maneres i passar rapidament el sac al següent company.

Després vam jugar a Baseball i fins i tot els que mai havien fet servir un bat, van saber batejar amb molt d’estil.

Un cop tots ens haviem cansat ja era el moment de dinar. Ens vam asseure en una rotllana i vam cantar una cançó per beneir el dinar. 

Més tard i després de l’estona lliure, vam jugar al mocador i vam saltar a corda.

 Tot seguit vam emprendre el camí de tornada fins a arribar al cau on tot els pares estaven esperant els seus fills. Aquell dia ens vam cansar tots i segur que vam dormir ben plans!

Fins a la propera excursió!! 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *