Projecte d’un CD i realització d’un videoclip

Ja fa un quant temps que els R/NG vam començar a treballar amb aquesta idea, la qual els hi va agradar bastant des d’un bon principi.
En primer lloc es va fer una tria sobre totes les cançons que cantarien i després cadascú va dissenyar una caràtula pel seu CD on, mitjançant unes votacions vam elegir la més apropiada.
Per fer el videoclip vam triar la cançó d’en Jaume Sisa: “Qualsevol nit pot sortir el sol” on hi apareixen diversos personatges ficticis que són convidats pel cantant. Així doncs, es van adjudicar 3 o 4 personatges a cada nen (i en alguns caps) amb les seves disfresses necessàries.
 
Un cop ja teníem el projecte del CD i del videoclips organitzats calia posar-se a la pràctica, i així ho vam fer durant un dissabte de cau, que ens vam dedicar pràcticament tot el matí i part de la tarda a cantar i grabar el CD.
No va ser una feina fàcil això de grabar, ja que s’havia de repetir sovint cada cançó fins que quedés prou bé i agradés a tothom, però no ens rendíem!
 
Quan vam enllestir les cançons vam anar a grabar el videoclip fins gairebé les 12 de la nit! Els nens havien de disfressar-se constantment i això els hi va agradar, tot i que també s’ho van passar bé mentres apareixíen en el videoclip, en el moment que la cançó anava anomenant cadascún del personatge.
 
En definitiva, va ser una bona experiència per a tots, ja que, a part de compartir i dedicar esforç i treball en un projecte ens vam poder divertir d’allò que féiem!
 
Pròximament tindrem a l’abast el nou CD i videoclip de la unitat de R/NG

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *